Política

Croàcia deixarà passar els refugiats perquè continuïn cap a Alemanya

El tancament de la frontera a Hongria fa desplaçar la ruta migratòria cap a aquest país

El primer ministre croata assegura que estan preparats i ajudaran a tots aquells que entrin de camí a altres països europeus

Els immigrants i refugiats que entrin a Croàcia podran travessar el país i seguir el seu viatge cap a Alemanya i altres països de l'Europa Occidental, ha assegurat aquest dimecres el seu primer ministre, Zoran Milanovic, confirmant que uns 150 han entrat durant la nit des de Sèrbia. El tancament de fronteres a Hongria ha fet que la ruta dels refugiats per intentar entrar a Europa s'hagi desplaçat cap a Croàcia.

“Croàcia està plenament disposada a rebre o dirigir aquestes persones on vulguin anar, cosa que òbviament és Alemanya o els països escandinaus”, ha assenyalat Milanovic al Parlament.

“Podran creuar Croàcia i nosaltres els ajudarem, ens estem preparant per a aquesta possibilitat”, ha precisat.

La Policia de Croàcia ha anunciat aquest dimecres que estan identificant els immigrants i refugiats que arriben des de Sèrbia i que els traslladaran fins a centres de recepció prop de la capital croata, Zagreb



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia