Política

Albiol reclama a Forcadell un informe jurídic sobre “la legalitat i constitucionalitat” de la resolució independentista

El líder del PPC al Parlament espera que el TC “no hagi d'arribar a intervenir la tresoreria” de la Generalitat per “l'actuació il·legítima” del Parlament o el Govern

El líder del PPC al Parlament, Xavier García Albiol, ha aprofitat la reunió que ha mantingut amb la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell, per exigir-li “un informe dels serveis jurídics del Parlament” que garanteixi que la resolució independentista de JxSí i la CUP s'ajusta “a la legalitat” i respecta “la Constitució i l'Estatut de Catalunya”. Albiol, que ja ha avisat a Forcadell que el PPC votarà en contra de la investidura d'Artur Mas i no presentarà candidat alternatiu, ha explicat també que espera que “l'actuació il·legítima” del Parlament o del Govern a partir del proper dilluns –quan es vota la resolució i es fa el primer debat d'investidura- no acabi provocant que el TC “hagi d'arribar a intervenir la tresoreria de la Generalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia