Política

Sánchez assegura que continuarà “treballant” per un “govern de canvi”

El candidat a la investidura lamenta que PP i Podem hagin impedit que Espanya tingui govern

Acusa Pablo Iglesias de ser l'“únic responsable” que Rajoy continuï sent president

El candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest divendres que seguirà “treballant” pel “govern de canvi”.

Ho ha dit en una breu declaració, sense admetre preguntes, des dels passadissos del Congrés, després de concloure la segona votació de la seva fallida investidura.

El candidat socialista ha manifestat que ha “sentit en l'ànima” que després de la segona votació d'investidura “Espanya no tingui govern”. I n'ha fet directament responsables PP i Podem per haver “bloquejat els partits [PSOE i C's] que estan proposant una solució centrada a l'embús polític”.

En aquesta línia, ha advertit que ell mantindrà la seva línia per intentar aconseguir ser investit. “Seguiré treballant per aconseguir la majoria que necessita el país, per tenir amb urgència el govern de canvi”.

El socialista ha assegurat que no pensa “resignar-se”, que la sessió d'aquest divendres només suposa “un punt i seguit”. “Per mi no quedarà”, ha reblat.

Sánchez ha carregat durament contra Podem i ha acusat el seu líder de ser “l'únic responsable que Rajoy segueixi sent president”. “En democràcia, un és el que vota, i avui Pablo Iglesias ha traït els votants de Podem, que el van votar per fer un canvi”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia