Política

Pedro Sánchez: “La democràcia sempre prevaldrà sobre el terror”

El líder socialista diu que ha parlat amb Mariano Rajoy i que han convocat la comissió de seguiment del pacte antigihadista

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha advertit aquest dimarts que la democràcia “sempre prevaldrà sobre el terror” i ha insistit que davant del terrorisme, hi ha la llibertat.

Pedro Sánchez s'ha pronunciat d'esta manera en declaracions als mitjans de comunicació abans de visitar el Centre d'Adults Hermano Pedro a Santa Cruz de Tenerife, i on s'ha referit als atemptats registrats avui a Bèlgica.

“Avui tots som Brussel·les”, ha afirmat el líder socialista, que ha insistit que davant del terrorisme sempre preval la llibertat, alhora que ha transmès “mostres de solidaritat” cap a les víctimes i les seves famílies “i a una ciutat, Brussel·les, que és exemple de integració, del que és Europa”. Sánchez ha recordat que a Brussel·les hi viuen persones de 28 nacionalitats diferents “en pau i en plena convivència”.

El líder del PSOE ha detallat que ha parlat amb el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, i ha subratllat que s'ha convocat per a aquesta tarda la comissió de seguiment del Pacte d'Estat contra el terrorisme gihadista . “Esperarem les notícies que arriben des de Brussel·les i els informes dels serveis d'intel·ligència a Espanya per saber quines són les decisions que cal prendre”, ha manifestat, per afegir que cal actuar amb “tranquil·litat i amb confiança en els cossos i forces de seguretat de l'Estat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia