Política

Ciutadans retrocedeix al sisè lloc a la demarcació

La formació ha estat superada pel PP

Jean Castel diu que globalment es repeteixen els resultats del 20D

Ciutadans retrocedeix a la demarcació de Girona més o menys en les proporcions del que s'observa tant a Catalunya com a l'àmbit de l'Estat: ahir, amb un 99% del vot escrutat la formació va obtenir un 7,69% de vots mentre que el 20-D n'havia obtingut un 9,85%. Una diferència important, però, és que aquesta vegada C's es quedarà en sisena posició perquè el PP li ha arrabassat el cinquè lloc. Amb tot, ahir el diputat gironí Jean Castel va valorar que es repetien globalment els resultats del 2015: “Es constata, com havíem dit, que anar a unes noves eleccions era donar un mal missatge a la ciutadania i reiterem que aquesta llei electoral és injusta, perquè un vot no val el mateix segons a quina província o a quin municipi es produeix; s'ha polaritzat el vot i ara caldrà negociar i pactar”, va dir el diputat.

Ciutadans va estrenar candidata a Girona, amb Margarita Santo, la regidora de Blanes que substituïa Fernando López de Castro com a cap de llista. Castel, però, no creu que aquest fet hagi tingut cap influència en els resultats del partit a la demarcació: “Tots dos candidats han fet una gran campanya”, va dir Castel. Un cop confirmat que el PP superava C's a la demarcació, Margarita Santo va fer una valoració sense embuts: “Han fet servir –referint-se al PP–, el discurs de la por durant tota la campanya. Des de ciutadans no farem servir mai el discurs de la por, i continuarem treballant per fer arribar el nostre projecte a la població”, va dir, tot i recalcar que encara que el PP els superi s'havia tornat a quedar sense representació a la demarcació.

LA FRASE

Ciutadans no fa servir el discurs de la por; seguim treballant per fer arribar el nostre projecte.
Margarita Santo
Cap de llista de C's a Girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia