Successos

Un boletaire mor i tarden 6 hores a rescatar el cos

Un boletaire veí de Sant Hilari Sacalm va morir dimarts a la tarda mentre caçava bolets a la zona de Vallclara i tot i que els seus companys van alertar de seguida, a les 6 de la tarda, el 112, el cos de la víctima no va ser rescatat fins a les dotze de la nit, abans els serveis d'emergències i els Mossos d'Esquadra no van haver aclarit si tocava a la jurisdicció de Santa Coloma de Farners o a la de Vic fer-se càrrec de la situació, perquè el lloc on era la víctima estava al límit entre les comarques d'Osona i de la Selva.

Els familiars del boletaire mort han exposat a través de les xarxes socials el “desconcert” que van viure vetllant fins entrada la nit el cos de l'home al mig del bosc veient les anades i vingudes de bombers, Mossos, SEM... abans no es va fer l'aixecament. Familiars que eren a Girona, també avisats pels companys del boletaire, van arribar al lloc on era abans que arribés cap servei d'emergències. Diuen que primer van arribar els Mossos de Vic, però que quan es van adonar que havien fet malament la localització, van dir que els tocava als de Santa Coloma i van haver d'esperar que hi anessin els Mossos d'aquesta comissaria. En un primer moment, quan el SEM va demanar suport dels bombers els va encarrilar que anessin a la zona del Serrat del Castell, a Vilanova de Sau, que és Osona i depèn dels Mossos i del jutjat de Vic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia