Successos

ARGENÇOLA

Una dona es mor en un accident de trànsit a l'A-2

Una dona de 72 anys, veïna d'Olesa de Montserrat, es va morir dijous a la tarda en un accident de trànsit a l'autovia A-2. L'accident va tenir lloc en el punt quilomètric 537, al terme municipal d'Argençola. La víctima mortal era l'acompanyant d'un turisme que va col·lidir per encalç amb un camió que estava avariat. A conseqüència del xoc va morir l'acompanyant davantera del turisme. El conductor va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada.

Vaga en el cremallera els dies 1 i 6 de gener

redacció

Els treballadors del cremallera i els funiculars de Montserrat han anunciat la convocatòria d'una nova vaga pels dies 1 i 6 de gener. Els serveis del cremallera i els funiculars que connecten Monistrol de Montserrat amb el monestir restaran totalment aturats aquests dos dies. La nova convocatòria de vaga s'emmarca dins el conflicte existent des de fa més d'un any, en què els treballadors intenten aconseguir un nou conveni laboral que els iguali amb els treballadors dels serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El delegat sindical de la UGT, Andrés Fuentes, ha explicat a l'ACN que això els permetria poder negociar la recuperació d'una part del salari que van perdre arran de les retallades al sector públic. Volen que els funiculars i el cremallera deixin de ser considerats com un “servei turístic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia