Troben el cos d'un home que va sortir diumenge en veler de Vilanova i que havia desaparegut

Les llanxes de Salvament Marítim i de la Guàrdia Civil van trobar ahir al migdia el cos d'un home de 45 anys, veí de Sant Pere de Ribes, que va desaparèixer diumenge després de sortir del port de Vilanova i la Geltrú amb un veler. L'home, aficionat a la vela, va tenir problemes amb la seva embarcació poc després de sortir del port i es va llançar a l'aigua per intentar reparar les hèlices o alliberar-les d'algun element que les obstruïa. Una indisposició va fer que l'home no pogués tornar a l'embarcació i el seu cos va desaparèixer al mar. De moment, no s'ha pogut confirmar si l'home va tenir un tall de digestió o bé va ser colpejat amb la pròpia embarcació i va quedar inconscient al mar.

La Capitania Marítima va alertar diumenge, cap a les cinc de la tarda, els pescadors de Vilanova i la Geltrú del fet per tal que col·laboressin en les tasques de recerca de l'home desaparegut, que anava acompanyat al veler. Segons ha explicat el patró major de la confraria, Miquel Illa, les barques que van sortir a pescar diumenge a la nit estaven avisades de l'accident del veler, però no van veure res durant la nit.

Ahir al matí, llanxes de Salvament Marítim i de la Guàrdia Civil, amb el suport d'un helicòpter, van continuar pel litoral del Garraf els treballs de recerca que s'havien hagut de suspendre durant la nit. Finalment, a quarts de dues de la tarda les llanxes van localitzar el cos sense vida de l'home, entre els municipis de Vilanova i la Geltrú i Sitges. La víctima era un veí del nucli de les Roquetes molt conegut per la seva activitat comercial a la zona.

La setmana passada, un pescador de Palamós de 79 anys va morir després de caure del bot en què anava com a conseqüència de la mala mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.