Successos

A presó per vendre drogues als amics del seu fill, tots menors d'edat, a Sant Pere de Ribes

Es tracta d'una dona de 40 anys, que venia haixix i marihuana a nois de 14 i 15, i els facilitava que consumissin a casa d'ella

Avui ha ingressat a presó una dona per vendre marihuana i haixix als amics del seu fill, a Sant Pere de Ribes (el Garraf). La detinguda, segons fonts policials, permetia que els menors consumissin les substàncies estupefaents al seu domicili. Ha ingressat a la presó com a presumpte autora d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. La investigació va començar al març, quan els agents van rebre la informació que una persona venia marihuana i haixix a menors d'entre 14 i 15 anys. Els investigadors van esbrinar que eren tots amics d'una mateixa colla, i que compartien un grup de missatgeria instantània on parlaven de substàncies estupefaents. També hi compartien les fotografies de la casa on consumien les drogues. Un dels membres de la colla era el fill, també menor d'edat, de la dona que els venia les substàncies estupefaents, segons ha indicat la policia.

Des de la policia es destaca “l'agreujant” que suposa que la dona hagués “promogut, afavorit i facilitat” als menors el consum de les drogues al seu domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia