Successos

Mor un treballador a Agullent, colgat sota una màquina elevadora

Un altre operari pateix politraumatismes en un accident a Énguera

Un operari de 42 anys ha mort aquest matí en una nau d'un polígon industrial d'Agullent (València). El treballador ha quedat atrapat sota una màquina elevadora. Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'urgències, els fets han ocorregut cap a dos quarts de deu del matí. Al lloc de l'accident s'han traslladat una unitat de Suport Vital Bàsic i una altra del Servei d'Ajut Mèdic Urgent (SAMU), així com un helicòpter medicalitzat. Tot i aquest desplegament, quan els serveis d'emergència han arribat només han pogut confirmar la mort del treballador.

D'altra banda, uns minuts abans, passades les nou del matí s'ha rebut l'avís d'un altre accident laboral. Un treballador ha caigut de la teulada d'una empresa tèxtil a Énguera, a València. En aquest cas no cal lamentar cap mort. L'accidentat, de 44 anys, presenta politraumatismes i ha estat traslladat a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia