Successos

tribunals

cas guàrdia urbana

Els agents relacionats amb la mort d'un company a Foix, a disposició judicial

La jutgessa pren declaració aquest dimarts al matí als dos arrestats, guàrdies urbans de Barcelona com el mort, presumptament vinculats a un crim força escabrós, d'implicacions passionals

La dona de 33 anys detinguda dissabte per estar presumptament involucrada en la mort d'un agent de la Guàrdia Urbana ha arribat aquest dimarts al matí als jutjats de Vilanova i la Geltrú, on la magistrada que instrueix el cas li prendrà declaració. L'arrestada ha estat traslladada en vehicle policial dels Mossos d'Esquadra des de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat i ha arribat als jutjats als volts de les 10. Al llarg de les properes hores també s'espera el trasllat del segon detingut per aquest mateix cas, un home de 36 anys, també arrestat dissabte, el qual ha passat tres dies al calabós de la comissaria de Sant Boi de Llobregat. Els dos són agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i estan acusats d'haver participat en el crim de l'home que el 4 de maig va aparèixer calcinat dins un vehicle incendiat en una pista forestal prop del pantà del Foix. Es dona la circumstància que la detinguda mantenia una relació sentimental amb l'agent mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia