Successos

Vuit homes armats assalten un mas de Cabanelles

L’inquilí de la casa es va escapar corrent quan els assaltants l’acorralaven i va anar a demanar ajut a una masia propera

Els Mossos estan investigant el cas d’un assalt frustrat que van perpetrar un grup de vuit homes, que duien armes, dimecres a la nit en un mas de Cabanelles. Segons el que va explicar als Mossos l’inquilí de la casa, el mas Caselles, cap a les 11 de la nit tres cotxes van enfilar el camí que porta fins al mas i un cop allà van cridar l’inquilí i li van preguntar si tenia marihuana. L’home els va contestar que allà no n’hi havia i va optar per sortir corrent per desempallegar-se del setge dels assaltants i va aconseguir arribar fins a una casa veïna, on va demanar refugi. Els assaltants van tornar a pujar als seus cotxes i van fugir en direcció cap a Lladó.

Un cop a can Cullera, la víctima va alertar els Mossos, que es van presentar fins al lloc dels fets i van establir controls de carretera per intentar localitzar els vehicles dels assaltants, a partir de les dades que els va poder aportar l’inquilí de can Caselles, que va assegurar que els homes que l’havien increpat duien armes. Els estadants de can Cullera, per la seva part, també van exposar als Mossos que els darrers dies els neguitejava la presència de gent que ronda de forma sospitosa per les masies de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia