Successos

policial

Multat per haver penjat a les xarxes la foto d’un control dels Mossos

L’alerta a través de les xarxes d’internet d’un control dels Mossos a Garrigàs li pot costar cara a l’autor de la foto i de l’avís perquè els Mossos l’han identificat i l’han denunciat per infracció de la llei de seguretat ciutadana, ara també dita llei mordassa, que preveu multes d’entre 601 i 30.000 euros.

El 12 de gener, els mossos havien muntat un radar mòbil a l’AP-7 al quilòmetre 35, a Garrigàs. Els agents que feien el control de velocitat ja van veure que un operari els retratava des de la teulada de l’àrea de servei. I no van tardar gaire a veure que la foto havia estat penjada a la xarxa per alertar els conductors del lloc del control. Van identificar el fotògraf i el van denunciar per una infracció greu de l’article 36.23 de la LO 4/2015, que castiga “l’ús no autoritzat d’imatges, dades personals o professionals de les autoritats o membres de les forces i cossos de seguretat que posin en perill la seguretat personal o familiar dels agents, de les instal·lacions o en risc l’èxit d’un operatiu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia