Successos

ADMINISTRACIONS

Localitzen sis tallers mecànics il·legals

Els agents del Seprona han denunciat els sis negocis fraudulents en inspeccions efectuades aleatòriament

La Guàrdia Civil ha denunciat sis tallers il·legals que treballaven de manera clandestina en diverses poblacions de l’Alt Empordà. Els agents del Servei de Protecció de la Natura (Seprona) han descobert els establiments en sis inspeccions aleatòries que han fet durant l’últim mes a la comarca. Es dona la circumstància que un dels negocis fraudulents és la quarta vegada que és denunciat per treballar de manera clandestina i sense la documentació necessària. Dels sis tallers que la policia ha descobert, quatre no tenien les autoritzacions administratives pertinents, un no havia tramitat la llicència de medi ambient i l’altre no estava inscrit en el Registre de Productors de Residus de Catalunya (RPRC).

El 21 de febrer passat els agents van inspeccionar el taller situat en un carrer de Figueres. Després de comprovar la documentació, van veure que no estava inscrit en l’RPRC, motiu pel qual el van denunciar.

El dia 1 de març la Guàrdia Civil va enxampar el segon taller a Vilamalla. En aquest cas, el propietari no tenia l’autorització administrativa corresponent. El tercer establiment va resultar que era el d’un home a qui els agents ja havien denunciat tres vegades anteriorment. En aquest cas, el taller està situat a Pont de Molins. El 9 de març els policies van inspeccionar un altre negoci a Vilamalla. Malgrat que el responsable treballava a porta tancada, els agents el van sorprendre mentre reparava un vehicle, i el van poder denunciar. Quatre dies més tard es va descobrir un cinquè taller clandestí a Vilafant. En aquesta ocasió els agents van comprovar que l’home no tenia la llicència de medi ambient necessària per dur a terme l’activitat. L’última denúncia va ser a Figueres dimarts passat. En aquest cas el propietari del taller reparava cotxes sense l’autorització administrativa necessària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia