Successos

Adolescent degollada a casa seva, a Mataró

La víctima, de 14 anys, va ser trobada per un conegut que va enviar-hi la mare, de viatge a Rússia

Els Mossos busquen el germà, de 17 anys

Investigació en curs dels Mossos per intentar esclarir les circumstàncies de la mort d’una adolescent de 14 anys que diumenge a la nit va ser trobada degollada a casa seva, en un pis del número 83 del carrer Burriac, al barri de Cerdanyola de Mataró.

A l’habitatge hi vivia una família russa: la mare i dos fills, un noi de 17 anys i la noia de 14, la víctima. La mare va viatjar a Rússia, sola, feia dies, i els dos fills es van quedar a Mataró. Diumenge, quan ja feia moltes hores que la mare no havia pogut contactar amb els seus fills perquè no li agafaven el telèfon ni li responien els missatges, va trucar a un conegut seu i li va demanar si podia anar personalment al domicili per comprovar si tot estava bé. Aquest home va anar a l’habitatge amb un amic, van tocar el timbre i no va obtenir resposta. Finalment un va entrar a la casa per una finestra a través de la casa d’un veí i un cop a dins va descobrir el cos de l’adolescent en una habitació on hi havia molta sang vessada. Eren pels volts de les 10 de la nit, quan els serveis d’emergència van ser alertats i la comissió judicial es va traslladar a l’escenari per fer l’aixecament del cadàver i la inspecció ocular. La primera inspecció del cos de la noia va determinar que un tall al coll havia estat el causant de la mort. La policia científica va rastrejar l’habitatge per intentar trobar l’estri de tall causant del degollament, però s’espera el resultat de l’autòpsia per esclarir de quin estri es tracta, quant feia que la noia era morta i si l’arma la va esgrimir una tercera persona. D’entrada, els indicis trobats no eren de clara criminalitat. Anit, els Mossos encara no havien comunicat formalment que investiguessin una mort per homicidi. La prioritat era localitzar el germà de la noia, que no era a la casa, i amb qui la mare tampoc havia pogut contactar.

LA XIFRA

14
anys
tenia la noia que va ser trobada degollada a casa seva, a Mataró.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia