Successos

La Guàrdia Civil intervé a l’Alt Empordà 14.500 peces de roba i articles falsos

El preu de venda de les peces decomissades és d’1,94 milions d’euros

Les operacions policials van tenir lloc a la zona dels Límits, a Roses i a Empuriabrava

La Guàrdia Civil ha intervingut aquests dies més de 14.500 peces de roba i articles falsos a l’Alt Empordà per valor d’1,94 milions d’euros, comptant el preu al qual es venien i el perjudici provocat a les marques. Segons avança l’ACN, els agents van dur a terme dues operacions diferents: una es va centrar a la zona dels Límits, on van fer-se escorcolls a dues botigues, i l’altra a Roses i a Empuriabrava, on es van inspeccionar quatre locals més. En cadascuna de les operacions la Guàrdia Civil va comissar més de 7.000 peces de roba i diferents articles (bosses de mà, calçat...) que es venien sota l’etiqueta de marques conegudes però que, en realitat, eren falsificacions de marques com Ralph Lauren, Louis Vuitton, Michael Kors i Chanel. A tot això, s’hi afegeixen també gairebé 300 peces de roba més, que els agents van trobar en l’escorcoll d’un vehicle que circulava per la C-260. Segons la Guàrdia Civil, els diferents comisos es van dur a terme entre mitjan juliol i aquest 8 d’agost passat. Entre els dies 17 i 19 de juliol, els agents de la comandància de Roses van dur a terme una operació contra les falsificacions a diferents comerços del municipi i de la marina d’Empuriabrava.

Després de comissar el material falsificat, la Guàrdia Civil ha atribuït un delicte contra la propietat industrial als propietaris de les dues botigues. Totes les peces falsificades han quedat en mans del jutjat, que ara investigarà els propietaris dels comerços.

Aquestes més de 14.500 peces de roba falsificades s’afegeixen a totes aquelles altres que la Guàrdia Civil de Girona ha anat comissant els darrers mesos. Segons informa el cos, enguany la Guàrdia Civil ja ha intervingut 25.700 articles falsificats i de contraban per valor de 2,97 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia