Successos

Dos detinguts per nou robatoris amb força a Santa Pau

Els lladres van vendre objectes sostrets a botigues de compravenda

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona, de 35 i 38 anys, com a presumptes autors de nou robatoris amb força a la localitat de Santa Pau, d’on eren veïns. Els actes delictius es van cometre durant els mesos d’octubre i novembre. Fins a cinc vegades van actuar en un centre d’informació. També en van ser víctimes instal·lacions esportives, un centre mèdic i una caseta d’eines.

Els Mossos van encetar una investigació, de la qual van extreure la relació entre els robatoris, que seguien la mateix operació. Els lladres accedien al lloc forçant una porta o una finestra i, un cop sostrets els objectes, els miraven de vendre a botigues de compravenda d’Olot i Figueres. Els presumptes autors van ser detinguts el 13 de novembre. Un va passar a disposició judicial, mentre que l’altre és en llibertat amb obligació de presentar-se davant el jutge quan li ho requereixin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia