Successos

Surt en llibertat provisional un dels dos detinguts per l’agressió a tres vigilants de Renfe a Pineda de Mar

El jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar ha acordat la llibertat amb càrrecs per al jove, de 19 anys

L’altre detingut és menor d’edat i ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors

El jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar ha acordat aquest dilluns deixar en llibertat provisional un dels dos detinguts per l’agressió a tres vigilants de seguretat de Renfe en una baralla en un tren a Pineda de Mar (Maresme). L’altre detingut és un menor d’edat que ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors. La causa està oberta per un delicte de lesions.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la jutge de guàrdia ha deixat en llibertat amb càrrecs el detingut, un jove de 19 anys, detingut ahir diumenge, juntament amb el menor, per l’agressió a tres agents de seguretat de la companyia ferroviària.

Els vigilants de Renfe van resultar ferits minuts abans de les set del matí en intentar aturar una baralla que hi havia a l’estació de Pineda de Mar entre diversos implicats, procedents de discoteques de la zona. Un dels empleats va necessitar quatre punts de sutura, un altre va rebre l’impacte d’una pedra en un ull i el tercer té una contusió en un braç.

Renfe, que ja va avançar que denunciaria les agressions, ha demanat una reunió extraordinària amb els Mossos d’Esquadra per buscar mesures complementàries que permetin reforçar l’actual dispositiu conjunt en línies que recullen a usuaris procedents de l’oci nocturn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia