Successos

Medi Ambient

Una canonada causa danys a l’Ampolla

El trencament d’una canonada ahir a la matinada a l’Ampolla va provocar una baixada sobtada d’aigua que va arrossegar vehicles que estaven estacionats i va afectar el subministrament d’aigua a diversos municipis. Els Bombers van rebre avís a tres quarts de tres de la matinada i, segons el cos, no hi ha hagut cap ferit. El trencament de la canonada, que depèn del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), ha deixat sense subministrament els veïns de l’Ametlla del Mar, el Perelló, l’Ampolla, Deltebre, l’Aldea, Camarles, Sant Jaume d’Enveja, Amposta, Sant Carles de la Ràpita –ha estat el més afectat–, Alcanar platja i el polígon industrial de Tortosa. Alguns municipis tenen altres fonts de subministrament més enllà del que presta el consorci.

Segons ha explicat el CAT, els danys s’han produït en la conducció principal de l’abastament i, tot i que no hi ha danys personals, sí que n’hi ha de materials “d’importància”. Es va tallar el subministrament com assenyalen els protocols de seguretat i qualitat i es va activar el procediment de notificacions a les administracions públiques i consorciats. La previsió és que la canonada principal de la xarxa del minitransvasament de l’Ebre a Tarragona estigui reparada i entri en servei diumenge al matí. El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, 63 ajuntaments i 26 indústries de Tarragona i l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia