Successos

Apunyalen un jove durant una baralla a la sortida d’una discoteca de Figueres

La víctima va ser operada d’urgència i està ingressada a l’UCI del Trueta de Girona

Els Mossos d’Esquadra obren una investigació per identificar i detenir l’agressor o agressors

Un jove de 26 anys ha rebut diverses ganivetades al tòrax durant una baralla a l’exterior de la discoteca Noche de Luna de Figueres la nit de dissabte a diumenge, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

L’incident va tenir lloc pocs minuts abans de les sis de la matinada de diumenge en una zona d’aparcament propera a la discoteca. Els serveis d’emergències van rebre l’avís d’un jove estès a terra en un pàrquing proper al local d’oci nocturn.

Segons les primeres investigacions, a l’exterior del local hi va haver una baralla entre dos grups de joves i, durant la disputa, la víctima va rebre almenys tres ganivetades a la zona del tòrax.

El ferit, de 26 anys, va ser traslladat d’urgència a l’hospital Trueta de Girona pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons fonts hospitalàries, ahir diumenge el van intervenir d’urgència i actualment es troba a l’UCI, on evoluciona favorablement, segons fonts hospitalàries. Fonts de la investigació expliquen que una de les ganivetades va ser especialment perillosa perquè va fregar la zona del cor.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir l’autor o autors de l’agressió. Els investigadors no prendran declaració a la víctima fins que el seu estat millor però estan recopilant informació de testimonis, així com imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha a la zona per si poden aportar més informació.

Segons fonts properes al cas, alguns testimonis apunten que el grup entre el qual hi havia l’agressor va fugir amb cotxe després de l’atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia