Successos

Mor en bolcar el cotxe al canal del Roig de Ripoll

Una dona de 45 anys veïna de Ripoll va morir ahir quan el vehicle que conduïa va sortir de la via per causes que encara es desconeixen i va anar a parar a l’interior del canal industrial d’aigua del Roig a la colònia de Santa Maria de la capital del Ripollès. Els fets van passar en concret al punt quilomètric 91 de la carretera C-17, l’autovia entre Ripoll i Vic. Els Mossos d’Esquadra, que van rebre l’avís quan passaven sis minuts de la mitjanit, han informat que la conductora havia evitat un control policial. Ella va aturar el seu vehicle quan se li va demanar al control policial, però quan els agents li van indicar que s’arraconés al voral de la carretera, va aprofitar per fugir a tota velocitat.

Els agents del control van seguir-la, però quan la van localitzar ja s’havia produït l’accident i el vehicle havia baixat aigües avall uns 350 metres, segons el testimoni d’unes càmeres exteriors del grup de comunicació Corisa. Després de rebre l’avís, es van activar dues patrulles dels Mossos, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals les unitats del GRAE subaquàtic i el GRAE muntanya, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els equips d’emergències, no obstant això, no van poder fer res per salvar-li la vida. Amb aquesta conductora ja són 14 les víctimes d’accident en carreteres interurbanes al país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia