Successos

El porter d’un bar de Figueres es lliura als Mossos per la mort d’un home aquesta matinada

Segons fonts de la investigació, la víctima li ha llançat un got a la cara i el detingut li ha donat un cop de puny

La policia investiguen el cas com un homicidi per imprudència

El porter d’un local d’oci nocturn de Figueres on ha mort un home aquesta matinada s’ha entregat als Mossos com a responsable del crim.

Els fets han passat al voltant de les quatre de la matinada en una zona d’oci a la Plaça del Sol de Figueres, quan el detingut s’ha enfrontat a un home que pretenia entrar al local. Segons les primeres indagacions, la víctima ha intentat accedir a l’establiment però el porter li ho ha impedit pel seu estat d’evident embriaguesa. Davant aquesta negativa la víctima ha llançat un got a la cara del detingut i aquest li ha clavat diversos cops de punys que l’han deixat inconscient.

Els mossos han identificat l’autor de l’agressió i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat el ferit a l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu, on ha mort aquest matí. La víctima és un home de 52 anys, nacionalitat espanyola i resident a Avinyonet de Puigventós.

Després de la defunció de la víctima els policies han anat a casa del sospitós a Girona per arrestar-lo, però no l’han trobat. Més tard, l’agressor s’ha lliurat a la comissaria de Vistalegre de Girona, on ha quedat detingut a l’espera de passar a disposició judicial en les properes hores. Es tracta d’un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, que treballa com a porter del bar musical El Toc de Figueres.

Els Mossos investiguen el succés com un homicidi per imprudència. El jutjat d’Instrucció número 2 de Figueres, en funcions de guàrdia, s’ha fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia