Successos

Extingit el foc a la planta de recollida i reciclatge de Sarrià

Divendres van desallotjar una quarantena de persones que ahir al migdia ja van poder tornar a casa seva

Els Bombers de la Generalitat donen per extringit l’incendi a la planta de recollida i reciclatge de residus, Recuperacions Auladell, de Sarrià de Ter, que es va iniciar divendres al vespre i que ha destruït pràcticament tota l’empresa, de 2.500 metres quadrats. El foc es va iniciar a dos quarts de vuit del vespre, en un moment en què no hi havia ningú a l’empresa. Va ser molt espectacular, ja que va causar una fumera de dimensions considerables que es va veure des de molts indrets de Girona. En l’incendi hi van participar 35 dotacions de bombers que van treballar tota la nit i durant pràcticament tot el dia d’ahir removent i remullant les restes per evitar revifalles.

Ahir al migdia ja es va aixecar el confinament als veïns de Sarrià que des de l’inici de l’incendi es va demanar que es confinessin a casa tancant portes i finestres. Als més propers, les famílies d’una desena de pisos dels del carrer de la Riba (una quarantena de persones), els van desallotjar. “Pràcticament tots tenien família a Girona o a Sarrià mateix, i una família va anar a dormir a l’hotel Sidorme”, va explicar ahir l’alcalde, Narcís Fajula, que va assegurar que de moment no se sap per què ni com va començar l’incendi.

LA XIFRA

20
anys de l’empresa
a Sarrià. Com que és una empresa essencial ha treballat tot el confinament a causa de la Covid


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia