Successos

En estat greu una nena d’un any que va estar a punt d’ofegar-se

Estava inconscient en un estany del jardí, a casa seva, a Bescanó

Els Mossos ho tracten com un accident

A l’hora de tancar aquesta edició, una nena d’un any de Bescanó estava ingressada greu a l’UCI pediàtrica de l’hospital Josep Trueta de Girona després d’haver estat a punt d’ofegar-se en un estany ornamental del domicili familiar. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació, però d’entrada ho tracten com un accident.

Els fets van passar dimarts a quarts de sis de la tarda al domicili familiar. La nena, que té un any, va caure dins l’estany ornamental que hi ha al jardí de casa seva. A dins de la bassa hi havia aproximadament un metre d’aigua. En aquells moments, al domicili hi havia els pares de la menor, una àvia i un adolescent de la família. Va ser el noi qui va trobar la nena inconscient dins l’estany i la va treure de l’aigua. “Els familiars van ser els que van donar l’alerta i s’hi va desplaçar un helicòpter medicalitzat, que va traslladar la nena al Trueta”, va explicar també l’alcalde de Bescanó, Xevi Vinyoles.

Recuperar el pols

Els sanitaris van fer reanimació cardiopulmonar a la petita i van aconseguir recuperar-li el pols. Després, amb l’helicòpter medicalitzat, se la va traslladar d’urgència al Trueta, on va quedar ingressada.

La unitat d’investigació (UI) dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec del cas. Tot indica, però, que la nena va caure a dins de l’estany ornamental de manera accidental.

LA FRASE

Els Mossos ho estan investigant, però tot indica que va ser un accident. La van trobar en una bassa del jardí
Xevi Vinyoles
ALCALDE DE BESCANÓ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia