Successos

Rescaten una dona de 84 anys desapareguda a Mont-ras

La família havia denunciat dimarts a la tarda que no havia tornat a casa, i la van trobar en un marge, on va caure accidentalment

En Micky, un gos de la unitat canina dels Mossos d’Esquadra, va localitzar ahir poc abans de les 6 de la tarda la Lucía, una veïna de Mont-ras de 84 anys que dimarts havia sortit a fer un volt i no havia tornat a casa. La família va alertar la policia la mateixa tarda i es va engegar un dispositiu de cerca que no es va aturar fins ahir, 24 hores després.

La dona va ser trobada al fons d’un marge del camí, a escassos 500 metres del domicili però al fons d’un talús d’uns 20 metres de fondària, fet que havia dificultat que les batudes la detectessin i va complicar el rescat. Segons l’alcaldessa, Vanessa Peiró, va caldre una desena de persones per treure-la del marge.

La dona estava conscient, i només amb ferides superficials i un trau al cap. Un cop rescatada, els serveis d’emergències la van traslladar fins a l’Hospital de Palamós per fer-li un reconeixement mèdic. La cerca, però, s’havia activat dimarts, primer amb l’alerta al veïnat i la feina sobre el terreny dels gossos de la unitat canina, que inicialment no va donar fruit. A més dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local, els Bombers, Protecció Civil, ADF i SOS 4x4 van col·laborar en l’operatiu, que ahir a la tarda es va intensificar amb una crida a voluntaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia