Successos

Un home mata la parella a Lloret de Mar i s’entrega

El cadàver, amb signes de violència, ha aparegut en un pis del municipi

Un home belga, de nom Pascal, s’ha presentat aquest matí a la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) plorant i ha explicat que havia escanyat la seva companya, Peggy. L’home que ja duia una maleta amb una muda ha entregat als policies les claus del domicili on havia perpetrat el crim. Els policies hi han anat i han trobat la dona morta. L’homicida confès ha quedat detingut als calabossos de la Policia Local mentre els mossos i la comitiva judicial inspeccionen l’escena del crim.

Els Mossos d’Esquadra s’han endut cap a comissaria el detingut per matar la dona a Lloret de Mar després de la reconstrucció del crim. L’aixecament del cadàver s’ha fet cap a dos quarts de quatre de la tarda i, una hora més tard, els agents han sortit del pis amb l’arrestat, un belga de 51 anys. El crim ha tingut lloc en un quart pis de l’edifici situat al número 7 de l’avinguda Magnòlia, a prop d’un dels extrems del passeig marítim. El detingut, que s’ha presentat plorós poc després de les nou del matí a la Policia Local, ha confessat haver mort la dona, de 49 anys, i s’ha entregat als agents. La investigació apunta que l’home ha escanyat la víctima.

L’ajuntament de Lloret de Mar ha convocat un minut de silenci per condemnar la mort de la dona a mans de la seva parella. L’acte se celebrarà a les sis de la tarda a la plaça de la Vila. L’alcalde del municipi, Jaume Dulsat, ha condemnat els fets i ha afirmat que “avui Lloret està de dol”. “L’Ajuntament es personarà com a acusació popular i refermem la nostra voluntat de posar totes les barreres al nostre abans per evitar una nova situació de violència masclista”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia