Successos

Mor el menor apunyalat diumenge a Badalona

Els Mossos investiguen la possible implicació d’un altre jove en el succés

El noi va ingressar en estat crític a Can Ruti amb una ferida d’arma blanca després d’una baralla entre dos grups de joves

El menor malferit diumenge en una baralla a Badalona ha mort aquest dimarts, segons ha anunciat l’Institut Isaac Albéniz, on estudiava.

El noi, de 14 anys, va ser apunyalat durant una baralla entre dos grups de joves que es va produir cap a les onze del matí de diumenge al carrer Torrent d’en Grau a la zona de Montigalà. En arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar la víctima amb una ferida d’arma blanca. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdics van atendre el jove i el van traslladar en estat crític a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti), on ha mort aquest dimarts.

Agents de la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra de Badalona han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del succés i determinar la possible implicació d’un altre menor en el crim.

El cas es troba sota secret de les actuacions.

L’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, ha “lamentat profundament la pèrdua” i ha traslladat el seu condol a la família i als seus companys de l’Institut Isaac Albéniz de Badalona.

El centre ha anunciat que demà dimecres farà un minut de silenci a les dotze del migdia “com a mostra de respecte i record del company”. A més, amb aquesta aturada vol manifestar el seu “més ferm rebuig als actes de violència que han provocat aquesta tragèdia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia