Successos

Cremen cotxes, dos de l’alcalde de Palafrugell

La brigada científica conclou, en la primera anàlisi, que podria haver estat fortuït

Cinc vehicles van cremar ahir, de matinada, en un tram d’estacionament en diagonal al carrer Garriga de Palafrugell. El foc va començar, per causes que s’investiguen, a quarts de quatre de la matinada i va cremar totalment tres dels cotxes, entre els quals dos que són propietat de l’alcalde, Josep Piferrer (ERC), i la seva dona, que estaven estacionats de costat. Els altres dos vehicles, a cadascun dels extrems de la filera, van patir danys parcials

Agents de la policia local i dues dotacions dels Bombers van extingir el foc i la policia científica dels Mossos d’Esquadra en va assumir la investigació. Aparentment, però, no es van trobar restes de cap accelerador o combustible per propagar les flames, fet que per ara fa decantar els cossos policials cap a un origen fortuït de l’incendi, com ara un curtcircuit en el sistema elèctric d’algun dels vehicles.

Prudència de l’afectat

L’alcalde va optar per la prudència i no va voler entrar a valorar hipòtesis, però va recordar que no és el primer cop que cremen cotxes a la població. A Palafrugell, l’any passat, s’havia produït el darrer episodi, per part d’un home que va calar foc al cotxe de l’exparella. Des d’aleshores no n’havien registrat cap altre, tot i que el mes passat, a la comarca, van cremar vehicles dues nits seguides a Sant Antoni de Calonge, Palamós i Sant Feliu, amb la detenció d’un home. Els cossos policials continuaran investigant possibles connexions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia