Successos

seguretat

Cerveses d’un esmorzar d’obrers abans de l’atropellament mortal

El conductor que dissabte va atropellar mortalment un matrimoni francès a Roses i va marcar 0,63 en la prova final d’alcoholèmia va assegurar ahir en la seva declaració als Mossos que al matí havia estat treballant en una obra a Roses mateix i que durant l’esmorzar que havien fet amb els altres obrers ell havia begut algunes cerveses. El conductor, Hakem Azouz, de 40 anys i veí de Figueres, va mostrar el seu penediment i va assegurar que no havia vist les víctimes, que en el moment de ser envestides estaven creuant un pas de vianants a la ronda de circumval·lació, en un tram on hi ha dos carrils per un sentit i un tercer per l’altre. Un cotxe es va aturar per deixar passar la parella però el cotxe d’Azouz va passar per l’esquerra agafant l’altre carril i va enganxar la parella. Azouz, de qui no consten antecedents penals, defensat per la lletrada Natàlia Frigola, és previst que passi avui a disposició judicial a Figueres un cop la policia local de Roses hagi acabat l’atestat del sinistre i hagi recollit la declaració de tots els testimonis.

Les víctimes són una parella de jubilats francesos, de 63 anys l’home i 67 la dona, que actualment estaven ultimant els tràmits per establir la residència a Roses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia