Successos

successos

Dos morts en un accident de trànsit múltiple a l’Alt Urgell

Dues persones van morir ahir al matí i una tercera va quedar en estat crític en un accident múltiple al municipi de Bassella, a l’Alt Urgell, en el qual hi havia implicats tres turismes i un autobús. El succés va tenir lloc al quilòmetre 128 de la C-14, que es va tancar al trànsit, i els Mossos van ser avisats a les 8.47 h.

Una de les persones mortes viatjava en un vehicle, mentre que en un segon anaven l’altra víctima mortal i la persona que va quedar en estat crític, que va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. En el tercer vehicle, hi viatjaven dues persones més, que van quedar ferides lleus i van ser traslladades a l’hospital de la Seu d’Urgell. A l’autobús hi havia tres persones: el conductor i dues guies, que van resultat il·lesos.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va demanar ahir als conductors que extremin la prudència davant el previsible augment del trànsit els pròxims dies per la revetlla de Sant Joan. Elena va fer aquesta petició durant una visita al Centre d’Informació Viària de Catalunya (Civicat), coincidint amb l’inici d’un pla de xoc contra els sinistres a les carreteres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia