Successos

Un home de 71 anys mor ofegat en una platja de Roses

Els serveis d’emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida

És el cinquena víctima mortal a les platges catalanes des del 15 de juny

Un banyista ha mort ofegat aquest dissabte a la platja a Roses (Alt Empordà), segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat.

L’accident ha passat cap a la una del migdia a la platja de Santa Margarida. El telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís que havien tret un home de l’aigua i que estava inconscient a la sorra.

El servei de socorristes l’ha començat a reanimar fins a l’arribada dels professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat dues unitats terrestres i un helicòpter. Els sanitaris ha continuat les tasques de reanimació però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La víctima és un home de 71 anys i nacionalitat espanyola. Aquesta és la cinquena persona que mor a les platges des de l’arrencada de la temporada, el passat 15 de juny.

Fins a lloc dels fets també s’hi han desplaçat efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de les diligències.

En el moment dels fets la platja de Santa Margarida disposava de servei de vigilància i hi onejava la bandera verda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia