Successos

Detenen el quart implicat en l’atac homòfob a la platja del Somorrostro

S’ha presentat a dependències dels Mossos d’Esquadra

La setmana passada es van detenir tres joves, dos dels quals van ingressar a presó

Els Mossos d’Esquadra han detingut el quart implicat en l’atac homòfob a una parella de joves a la platja del Somorrostro de Barcelona la nit del dissabte 29 de maig. La persona en concret s’ha presentat aquest dimarts a dependències policials. Se l’investiga per un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques i un de lesions. La policia catalana va detenir la setmana passada els altres tres implicats gràcies a la investigació que va dur a terme la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació. Els dos arrestats majors d’edat, de 26 i 22 anys, van entrar a presó, mentre que el menor de 17 va passar a la fiscalia de menors.

Les víctimes estaven amb altres amics xerrant tranquil·lament a la platja quan van irrompre quatre joves violents amb escopinades, insults de ‘maricons de merda’ i amenaces. Els agressors van començar a donar cops de puny i puntades de peu a les dues parelles d’homes gais. Una de les víctimes va patir ferides de gravetat, amb diversos hematomes i una fractura maxil·lar, segons va informar l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia