Successos

Els Mossos confirmen el feminicidi de la dona morta a Sant Vicenç de Castellet després d’identificar-la

La investigació era a l’espera dels resultats forenses per determinar l’ADN del cos trobat, totalment calcinat

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que la dona morta a Sant Vicenç de Castellet el 30 de juliol passat va ser víctima d’un feminicidi.

La investigació era a l’espera dels resultats forenses per determinar l’ADN del cos trobat, totalment calcinat, i així confirmar la identitat de la víctima. Els resultats donen per bona la hipòtesi amb la qual es treballava, que és que la dona, veïna de Terrassa, va ser assassinada a mans de la seva parella.

La dona s’estava divorciant de l’home i l’havia denunciat el passat mes d’abril per violència verbal. De fet, a l’octubre s’havia de celebrar el judici. Els fets van tenir lloc la matinada del dia 30, quan la policia va rebre l’avís d’un incendi en uns matolls propers a la BV-1229.

En arribar al lloc, van trobar un home mort i una nena ferida lleu a l’interior d’un cotxe. A pocs metres, van localitzar el cos sense vida de la dona, totalment calcinat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia