Successos

Detinguda a Manresa una dona que va ruixar amb esprai de pebre la dependenta d’una botiga per robar-li caixa

La Policia Local l’enxampa gràcies a l’avís de dos testimonis

La sospitosa és una veïna de la ciutat, de 37 anys i sense antecedents

La Policia Local de Manresa va detenir aquest dimecres a una dona per un presumpte robatori amb força en una botiga.

Els fets van passar poc abans de la una del migdia quan en una botiga del carrer del Cap del Rec. La sospitosa hi va entrar amb una gorra, ulleres de sol i un esprai de pebre a la mà. Sense dir res, va ruixar l’esprai als ulls de la dependenta, va agar els diners de la caixa i va fugir corrents.

Un testimoni va alertar els agents que estaven de servei a l’Ajuntament i un altre va seguir la fugitiva i la va veure ficar-se en una edifici del carrer Sabateria, aprofitant que una persona sortia de la finca.
Els agents van córrer fins a l’immoble i hi van trobar la gorra, les ulleres i l’esprai de pebre llençats per terra. També van enxampar la presumpta autora del robatori, que s’havia intentat amagar a dalt de tot de les escales de l’edifici.

La detinguda, de 37 anys, veïna de la ciutat i sense antecedents, està investigada per un presumpte robatori amb violència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia