Successos

Investiguen la mort violenta d’un nen en un hotel de Barcelona

Els Mossos busquen el pare de l’infant, de 2anys, que hauria fugit cap a Montjuïc

La mare va denunciar que la seva parella, de qui s’estava separant, s’havia endut el seu fill en un hotel de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un nen de2 anys a l’hotel Concòrdia, a l’Avinguda del Paral·lel de Barcelona, presumptament a mans del seu pare.

Els Mossos informen que agents de la Guàrdia Urbana van trobar l’infant cap a les 22.30 d’aquest dimarts a la nit a l’interior d’una habitació, inconscient i amb la cara morada i va trucar al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no va poder reanimar-lo.

Segons ha avançat la Cadena Ser, la mare, que s’estava separant de la seva parella, va trucar a la policia denunciant que el pare s’havia endut el seu fill a un hotel de la ciutat i li enviava missatges assegurant que “se’n penediria”.

Després de comprovar les càmeres de seguretat, la policia ha pogut comprovar que el pare es va escapar saltant la reixa de la piscina de l’hotel, passades les 22h de la nit, i que va fugir cap a Montjuïc.

Una estona abans, va sortir de l’habitació de l’hotel per comprovar que no hi havia ningú al passadís.

El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.

Reaccions Ajuntament i Generalitat

La tinent d’alcalde de Feminismes i LGTBI i alcaldessa accidental de Barcelona, Laura Pérez, ha condemnat l’homicidi anit d’un nen petit en un hotel de la ciutat presumptament a mans del seu pare, al qui busca la policia. En un tuit , Pérez ha explicat que des de l’ajuntament s’està donant suport psicosocial i acompanyament a la mare del menor i se segueix el cas de prop.

També a través de Twitter , el departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat ha lamentat l’homicidi i ha explicat que està fent el seguiment. “Ens hem posat a disposició de l’ajuntament per activar els protocols adequats. Demanem als mitjans tot el respecte amb el tractament de les informacions. Vetllem per garantir la privadesa de la família del nen”, apunta la conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia