Successos

Estabilitzat l’incendi en una indústria de fabricació d’espelmes a Sentmenat

El foc ha cremat totalment la nau principal i ha fet cedir la coberta i una de les façanes laterals

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat aquest dilluns al matí un incendi en una indústria de fabricació d’espelmes a Sentmenat (Vallès Occidental). El foc s’ha originat al número 9 del carrer Can Clapers i no ha causat ferits. El cos ha rebut l’avís a dos quarts d’una de la matinada i s’ha desplaçat fins al lloc dels fets amb 25 dotacions (17 vehicles d’aigua, un vehicle autoescala i 7 vehicles lleugers i de comandament amb el Grup de Suport Logístic GROS sanitaritzat). L’incendi s’ha desenvolupat al pati exterior i també a l’interior de la nau principal, la qual ha cremat totalment. Alhora, han cedit una façana lateral i la coberta del recinte. Les flames han afectat diverses cisternes de parafina i un dipòsit de gasoil.

Cap a dos quarts de dues de la matinada, els efectius dels Bombers han donat per controlat el foc que afectava la part exterior i, així, han pogut concentrar tots els recursos en l’extinció de la nau principal i en tasques defensives per evitar la propagació a les naus adjacents.

També hi ha treballat diverses patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que han tallat el pas a la zona i estan fent control d’accessos, i diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia