Successos

Desmantellen una organització criminal responsable de més de 40 robatoris en domicilis a Catalunya

Mossos i Guàrdia Civil detenen nou persones d’origen georgià i escorcollen vuit domicilis catalans i també a Alacant

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desmantellat una organització criminal d’origen georgià responsable de més de 40 robatoris en domicilis a Catalunya. Hi ha nou detinguts per aquest motiu, a més de pels delictes de receptació i organització criminal. El grup es diferenciava d’altres perquè s’organitzava en binomis d’home i dona a l’hora de marcar els immobles que volien robar. Això feia que passessin més desapercebuts per part dels veïns i dels policies que patrullaven per la zona. De fet, van utilitzar fins a quatre dones diferents, tot i que des de la policia georgiana es va comunicar que tenien intenció d’enviar-ne més a Catalunya.

La investigació va començar el passat mes de març, quan els Mossos van detectar un augment del nombre de robatoris amb força a domicilis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i van constatar l’existència d’un grup d’origen georgià dirigit per dos germans que ja eren coneguts de la policia i que estaven ben arrelats, tant a Catalunya com a la comunitat georgiana resident.

Els dos líders de l’organització ja tenien diversos antecedents pels mateixos fets entre els quals destaquen, entre altres organitzacions criminals d’origen georgià, per la seva mobilitat a l’hora de triar els llocs on actuen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia