Successos

Sánchez anuncia un ‘bo de digitalització’ per a un milió de pimes i autònoms

El programa ‘Kit Digital’ permetrà finançar l’adquisició de serveis digitals i estarà dotat de 500 milions d’euros

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimecres que el seu executiu posarà en marxa el programa ‘Kit Digital’ que busca “impulsar la transformació digital d’un milió de pimes i de treballadors autònoms mitjançant un ‘bo de digitalització’ que els permeti finançar un conjunt de serveis disponibles al mercat des del punt de vista digital”. La primera convocatòria del pla tindrà un import de 500 milions d’euros per a empreses d’entre 10 i 49 treballadors, i segons Sánchez, anirà seguida d’altres convocatòries per a pimes d’altres mides.

“Estem parlant de quantitats molt rellevants i importants que poden tenir un efecte de transformació molt important des del punt de vista de la digitalització, la sostenibilitat i la competitivitat del teixit productiu”, ha dit a la inauguració del 8è Congrés anual de Multinacionals per la marca Espanya.

En una entrevista a RNE, la vicepresidenta primera, Nadia Calviño, ha avançat el llançament del pla amb una primera inversió de 500 milions perquè pimes i autònoms puguin demanar aquests bons per “aconseguir solucions digitals”. “Des de pàgines web a sistemes de gestió de presència a internet, gestió de clients i proveïdors o oficines digitals”, ha explicat.

Calviño ha dit que és “una de les palanques fonamentals per a la modernització del teixit productiu” que a l’Estat espanyol està principalment format de pimes i autònoms. La vicepresidenta ha afirmat que demà dijous es farà una presentació més detallada del programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia