Successos

Un home mor i una dona es troba en estat greu per una fuita de monòxid de carboni

L’incident s’ha produït en un habitatge de Bagergue, a Naut Aran

Els Mossos investiguen les circumstàncies del succés

 Un home ha resultat mort i una dona ha quedat en estat greu a conseqüència d’una fuita de monòxid de carboni en un pis de Bagergue, a la Val d’Aran, han informat fonts de la policia catalana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els serveis d’emergències i els Pompièrs d’Aran han estat alertats sobre dos quarts de tres del migdia d’aquest succés, que ha tingut lloc en un habitatge situat al Camí Pesola, a la població de Bagergue, al municipi de Naut Aran.

A conseqüència de la fuita ha mort un home, d’uns seixanta anys. La víctima ha estat traslladada en primera instància pels Pompièrs a l’hospital de Vielha, però al centre sanitari no han pogut fer res per salvar-li la vida.

A conseqüència de la fuita, ha quedat ferida una dona de 40 anys, la qual ha estat traslladada pels Pompièrs per carretera fins a un punt de Vielha on l’han recollit efectius del SEM, que amb un helicòpter l’han traslladada fins al centre sanitari Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), on ha quedat ingressada a la cambra hiperbàrica de l’hospital.

Els Mossos han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del succés, que podria tenir l’origen en la mala combustió d’una caldera, tot i que no es descarta una fuita de gas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia