Successos

Dos joves moren en caure amb el cotxe de matinada en una riera a Sils

Dos joves, de 19 i 21 anys, van morir ahir al matí víctimes d’un accident de trànsit a Sils en caure amb el cotxe en una riera. L’accident es va produir de matinada, però no va ser fins cap a 2/4 de 9 del matí que dos caçadors van donar l’alerta en trobar el cotxe bolcat.

Segons les primeres informacions, el cotxe va sortir de la via en un pas inundable i va quedar cap per avall dins la riera de Vallcanera. La zona de l’accident és una pista forestal en bon estat i la riera no baixava plena. El sinistre es va produir a tocar del polígon industrial de Can Cuca, al costat d’un pont per on passa el tren.

Els cossos van ser rescatats per efectius del cos de Bombers. Tres dotacions dels Mossos d’Esquadra i diverses patrulles de la Policia Local de Sils també van acudir a la zona de l’accident. Una grua va acabar retirant cap a quarts d’onze del matí el turisme amb què s’havien accidentat els dos nois.

Amb aquestes són 34 les víctimes mortals en accidents de trànsit registrades aquest any a les comarques gironines. Al Gironès n’hi ha hagut deu; a la Selva, vuit, i a l’Alt Empordà i al Baix Empordà, sis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia