Successos

Dos joves de 19 i 21 anys moren en caure amb el cotxe a una riera a Sils

Dos caçadors han donat l’alerta després de veure el vehicle bolcat a la séquia

L’accident s’ha produït a tocar del polígon industrial de Can Cuca

Dos joves de 19 i 21 anys i veïns de Tordera han mort aquest diumenge al matí en caure el cotxe on viatjaven a la riera de Vallcanera, a Sils (Selva).

L’accident s’ha produït durant la matinada, però no ha estat fins passades les vuit del matí que dos caçadors han alertat de l’accident en veure el vehicle mig submergit a la riera.

El sinistre s’ha produït a tocar del polígon industrial de Can Cuca, just al costat d’un petit pont per on passa la via del tren. Segons les primeres informacions, el cotxe circulava per un camí rural de la zona quan, per causes que encara es desconeixen, ha sortit de la via en un pas inundable i ha quedat de cap per avall dins l’aigua. La zona de l’accident és una pista forestal en bon estat i la riera no baixa plena.

Els cossos han estat rescatats per efectius dels Bombers, que han fet ús de material d’aigua per poder recuperar els cossos, que han quedat atrapats a dins del vehicle. Segons fonts de la policia local citades per Efe, les dues víctimes són veïns de Tordera (Maresme).

Efectius del cos d’emergències han sondejat la séquia per comprovar si hi havia cap altra víctima. Una grua ha retirat el turisme  cap a quarts d’onze.

Al lloc de l’accident s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, tres dotacions dels Mossos d’Esquadra i diverses patrulles de la Policia Local de Sils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia