Successos

Una dona de 60 anys mor en un l’incendi d’un pis a Barcelona

Vuit persones més han patit intoxicació per fum, una d’elles greu

El foc ha afectat un habitatge del carrer Vidal i Guasch, al barri de Les Roquetes

Una dona ha mort i vuit persones més han patit intoxicació per fum aquesta passada nit en l’incendi d’un habitatge al barri de Les Roquetes, al districte de Nou Barris de Barcelona, segons ha informat l’Ajuntament de la capital catalana.

Els Bombers de la ciutat han rebut poc abans de la mitjanit l’avís d’un foc a l’immoble del número 5 del carrer Vidal i Guasch, a tocar de la Via Favència i la sortida 2 de la Ronda de Dalt. Vuit dotacions del cos d’emergències municipal han treballat en les tasques d’extinció.

Com a conseqüència de l’incendi ha perdut la vida una dona de 60 anys. Un home de 70 anys ha estat traslladat en estat greu per inhalació de fum a l’Hospital Moisès Broggi i set persones més han estat ateses per intoxicació lleu.

L’Ajuntament ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima i la resta de veïns i veïnes de l’immoble.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes de l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia