Successos

Ja són nou els morts per l’incendi d’una residència a Montcada

La nit dels fets van perdre la vida cinc persones i quatre més han mort a l’hospital

Aquest dijous s’ha donat una nova alta i tres interns continuen ingressats

Una dona que va resultar ferida en l’incendi d’una residència geriàtric a Montcada (Horta) el passat 18 de febrer ha mort a l’hospital on estava ingressada. Aquesta defunció eleva a nou les víctimes mortals per aquest succés.

Segons han informat aquest dijous fonts de la conselleria de Sanitat valenciana, s’ha donat l’alta a una altra de les persones hospitalitzades després del sinistre i tres continuen ingressades, totes elles a planta.

L’incendi es va produir la nit del 18 de gener en una zona de la residència on estan els interns amb major grau de dependència. La mateixa nit van perdre la vida cinc dels residents i en els últims dies han mort quatre persones més ateses a l’hospital però que finalment no han pogut superar les ferides.

Segons les investigacions, l’origen de l’incendi seria una anomalia elèctrica en una regleta de l’habitació on va començar l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia