Punt divers

Les obres per remodelar el pont de la via del tren a l'Espluga s'iniciaran el 15 de gener amb un cost de gairebé 1,5 MEUR

CAMP DE TARRAGONA

Les obres per remodelar el pont per on passa la via del tren a l'Espluga de Francolí començaran el pròxim 15 de gener, i costaran prop d'1,5 milions d'euros. Aquest pont, que és molt estret, es troba al costat de la cooperativa, en una de les entrades a la població. A causa de les obres, aquest punt s'haurà de tallar al trànsit durant 4 o 5 mesos, i els vehicles hauran d'utilitzar altres vies per entrar i sortir de l'Espluga. Per no perjudicar el ritme diari de la cooperativa, les obres coincidiran amb el final de la campanya de l'oli i abans de la del vi. El projecte ja s'arrossega des de fa gairebé 10 anys. L'Ajuntament acaba de rebre el modificat per part de GISA, i no sols contempla la construcció del caixó de sota el pont, que duplicarà l'amplada actual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.