Successos

Detenció a Camprodon per robar joies en un hotel

La dona també va ser arrestada per sostreure joies d’un domicili que va vendre a un establiment de compravenda d’or de Vic

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de cinquanta-un anys com a presumpta autora d’un robatori amb força i un delicte de furt a Camprodon,segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). La dona hauria sostret joies d’un hotel i un domicili de Camprodon entre el 14 i 16 d’abril. En el primer cas, va aprofitar que treballava al servei de neteja de l’hotel per sostreure un anell de l’interior d’una habitació. En el segon cas, va furtar joies de l’interior d’un domicili on la sospitosa havia fet feina com a cuidadora. Els mossos van arribar fins a la dona el dia 25 d’abril en el marc d’una inspecció en un establiment de compravenda d’or a Vic. Allà van localitzar-hi joies de procedència il·lícita. A més, van comprovar que la mateixa dona havia venut més joies des del 2019 per un valor de més d’11.000 euros.

La investigació continua oberta per esbrinar l’origen de la resta de joies i no es descarta que estigui relacionada amb altres fets delictius. La detinguda, sense antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i haurà de comparèixer davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll quan sigui requerida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia