Punt divers

La Generalitat promou un nou polígon industrial a Sant Feliu de Codines amb 2,1 hectàrees i un pressupost de prop de 600.000 euros

ZONA METROPOLITANA

La Generalitat a través de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha iniciat el procés de licitació de les obres d'urbanització del sector Pla de la Costa II, a Sant Feliu de Codines amb una superfície total aproximada de 2,10 hectàrees i un pressupost de prop de 600.000 euros. Concretament, el nou sector Pla de la Costa II amb un pressupost de licitació de 584.447 euros i un termini d'execució de 3 mesos, està situat al nord del casc urbà, just al costat del polígon Pla de la Costa. Els terrenys de l'àmbit limiten al nord, a l'est i a l'oest amb finques privades i, al sud, amb el sector existent. Les parcel•les del nou sector tenen una superfície adequada per ubicar-hi grans indústries, amb l'objectiu d'estimular ¡la inversió al municipi i a la comarca, així com cobrir la demanda de sòl industrial per potenciar la competitivitat del país, segons ha informat l'Incasol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.