Successos

Desmantellat el laboratori de drogues de síntesi més gran detectat a Catalunya

Els Mossos, en col·laboració amb l’Ertzaintza, intervenen a Mont-roig substàncies valorades en 4,3 milions al mercat il·lícit

Detenen el ‘cuiner’ i dues persones més

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb l’Ertzaintza, han desmantellat a Mont-roig del Camp (Baix Camp) el laboratori de drogues de síntesi més gran que s’ha detectat mai a Catalunya. La policia va intervenir substàncies valorades en 4,3 milions d’euros al mercat il·lícit i ha detingut tres persones en el dispositiu final, entre les quals qui elaborava la droga (’cuiner’), que s’havia format de manera autodidacta. Entre el que han decomissat, 156 quilos de pasta d’ “speed’ sense tallar; 108 quilos d’aquesta droga per comercialitzar i deu armes de foc. Els operatius policials també van trobar a la casa una zona amb material precursor utilitzat habitualment per fabricar explosius o artefactes incendiaris o pirotècnics.

La investigació va començar el novembre passat i el dispositiu final va tenir lloc el 15 de juny. Els responsables dels Mossos i l’Ertzaintza han informat de la intervenció en una roda de premsa aquest divendres a la comissaria de les Corts de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia