Successos

Tres motoristes morts en un xoc a Alfés

Viatjaven en dues motos que han topat amb un tercer vehicle

De les 121 persones que han mort enguany a la carretera, 32 eren motoristes

Tres motoristes han resultats morts en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dijous a la carretera C-12 al seu pas pel terme municipal d’Alfés (Segrià). En el sinistre han col·lidit un turisme i dues motocicletes.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produït al voltant de les 15:33 hores en el punt quilomètric 126,5 de la C-12 per causes que s’estan investigant.

Com a conseqüència de l’accident han resultat morts els tres ocupants de les dues motocicletes implicades, mentre que dos ocupants del turisme han resultat ferits de caràcter menys greu.

Al lloc de l’accident s’han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, ha calgut tallar la via en els dos sentits de la marxa. Segons el Servei Català de Trànsit, 121 persones han mort en el que va d’any en accident de trànsit a la xarxa viària catalana, 32 de les quals motoristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia