Successos

Estats Units

Dos morts en un apunyalament múltiple a Las Vegas

Sis persones més resulten ferides, tres dels quals en estat crític

Es desconeixen les motivacions de l’atacant, que ha estat detingut

Dues persones han mort i sis més han resultat ferides aquest dijous en un apunyalament massiu a Las Vegas, als Estats Units d’Amèrica (EUA). El presumpte autor de l’atac ha estat detingut, segons ha informat la policia de la ciutat.

El succés ha passat davant d’un casino al sud de Las Vegas Boulevard cap a tres quarts de dotze del migdia hora local (nou hores més a Catalunya). Per motius que encara es desconeixen, un home ha apunyalat vuit persones, una de les quals ha mort al lloc dels fets. L’altre víctima mortal ha mort a l’hospital University Medical Center.

La resta dels ferits han estat traslladats a hospitals de la zona, tres dels quals en estat crític. La situació dels altres tres ferits és estable, ha indicat la policia.

El sospitós ha estat detingut ràpidament després del succés i es troba sota custòdia policial al centre de detenció del comtat de Clark. La investigació continua oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia