Successos

Dos detinguts per intentar robar en una empresa jardinera de Salt

Un dels homes tenien una ordre de detenció per quatre robatoris a empreses

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 36 i 38 anys per intentar robar en una empresa de jardineria de Salt. Els fets van passar el dijous 6 d’octubre sobre les cinc de la matinada, quan una patrulla dels Mossos va dirigir-se a l’empresa en qüestió perquè havia saltat l’alarma. En arribar-hi van comprovar que hi havia un vehicle obert i cinc palets de fusta a punt per emportar-se’ls. Els agents van entrar a dins de l’empresa i hi van localitzar un home ajupit entre unes herbes. Poc després van veure el segon home amagat entre palets a dins de la nau. Els agents els van detenir per un delicte de robatori amb força dins d’una empresa en grau de temptativa.

Una vegada detinguts, els agents van comprovar que un dels homes tenia una ordre de detenció per quatre delictes de robatori en empreses dedicades a la jardineria comesos al setembre. L’home havia fet servir el mateix ’modus operandi’ en què s’emportava palets. Els dos homes han passat a disposició judicial aquest divendres i el jutge d’instrucció en funcions de guàrdia els ha deixat en llibertat provisional a l’espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia